Din bolig fra A-Å

BYGGEPROSESSEN

GRATIS TOMTEBEFARING

Prosessen starter gjerne med at dere har funnet stedet dere ønsker å få bygget et hus. Vi som husleverandør tilbyr gratis tomtebefaring der vi rådgir og guider dere. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe eller er nysgjerrig. Vi hjelper deg gjerne.  

GRATIS RÅDGIVNING

Det er viktig å begynne planleggingen tidlig og det kan føles som at det er mye å tenke på. Vi i Boligmakeriet hjelper deg gjennom hele prosessen med å bygge nytt hus. Alt fra søknad til valg av husmodell og det økonomiske. 

VALG AV HUSMODELL OG ESTIMAT
Her tar vi frem reguleringsplan og situasjonskart som gjelder for tomten det skal bygges på. Sammen finner vi et hus som passer tomten og deres ønsker. Vi vil her fremlegge estimert kostnad for prosjektet  

DOKUMENTER OG AVTALE

Neste skritt vil være å akseptere tilbud. Da begynner vi med standar og tilvalg til deres hus. Oppdaterte tegninger fremlegges underveis i prosessen. 

TILPASNING OG

GODKJENNING AV TEGNINGER
Når du er fornøyd med tegningene av huset signeres de og sendes inn for kontroll. Vi nærmer oss da bestilling av deres hus.   

BESTILLE DITT DRØMMEHUS

Søknaden er godkjent, tegninger og produksjonsordre er signert, finansieringsbevis er på plass og alle deres personlige valg er tatt. Vi setter nå dato for levering av ditt hus. 

PRODUKSJON
Huset ditt er nå satt i produksjon. Elementer blir produsert inne i produksjonshallen. Her jobber det dyktige arbeidere med din bolig, innendørs under gode og trygge forhold.    

OPPFØRING/LEVERING AV BOLIG

Avhengig av hvilken leveransemetode du har valgt så vil du nå få levert huset på byggeplassen og enten styre prosessen selv herfra, eller vi styre hele byggeprosessen for deg. Det vil da være prosjektlederen for din bolig som håndterer at oppgaver blir utført riktig og i tide. 

TID FOR Å FLYTTE INN
Den store dagen er kommet og huset er klart for innflytting. Nødvendige dokumenter og attester oversendes ved innflytting. Vi går gjennom huset sammen før overlevering. 1 år etter overtakelse kommer vi tilbake for ettårskontroll. 

 

Velg mellom ulike leveransemetoder

Vi har en meget komplett leveranse, men kan levere alt fra kun byggesett, ferdig utvendig eller med alle entrepriser. 

Abstract Gold Stripe

Vi leverer huset, i elementer, på tomt ihht leveringsbeskrivelse. Du velger selv entreprenører og prosjekterer oppføringen av huset. Dette er for deg som ønsker å stå for hele prosessen selv.

Parallel Lines

Vi leverer en totalpakke hvor du får ferdigstilt bolig, inkludert kjøkken og bad. Vi prosjekterer hele prosessen og bruker våre egne entreprenører til å utføre de forskjellige jobbene.

Gray Structure

Her leverer vi etter ønske. Du velger selv hva Boligmakeriet skal levere ut ifra mulighetene fra ‘byggesett og oppføring’. Noen ting vil alltid være inkludert, nærmere informasjon får du av oss.