Om Boligmakeriet

En husleverandør som leverer drømmehjem! Vi leverer hus av høy standard, slik at du som kunde trenger færre oppgraderinger for å få et bra produkt. Vi organiserer veien til ditt nye hus på en enkel og problemfri måte. Hos oss får du som kunde den trygghet, kvalitet og fleksibilitet ditt husprosjekt fortjener.

 

Vi bygger din boligdrøm!

 

HISTORIEN

Boligmakeriet ble startet i 2017 av familie og venner som alle hadde jobbet med salg av hus og hytter. Til felles hadde vi et brennende ønske om å optimalisere husbyggeprosessen for kundene. 

 

På få år har Boligmakeriet blitt en betydelig aktør og leverer nå hus over hele landet. Vi er stolte over at vi har selgere og forhandlere i Oslo, Trondheim, Sandefjord og Hamar. I 2021 har vi planer om å etablere ytterligere 5 nye forhandlerkontorer. 

 

Eierne av Boligmakeriet har bred og lang erfaring innen boligbygging og ønsker å gjøre byggeprosessen enklere og tryggere for kundene.

VI BYGGER DIN BOLIGDRØM
Ingen boligdrømmer er like, derfor setter vi dine ønsker og behov i fokus når ditt drømmehjem skal tegnes og bygges. Les om vår prosess her.


Vi er fleksible i vår leveranse og gjennomføringen av prosjektet. Gjennom våre forhandlere kan du velge om du kun vil ha levert byggesett på tomten, noen entrepriser inkludert eller komplett oppføring, slik at du kan flytte rett inn i ditt nye hjem.

 

Vi leverer huset i ferdigproduserte elementer som er bygget av håndverkere innendørs under gode forhold. De benytter materialer av høy kvalitet, med det uttrykk og den stil som er definert av deg som kunde. Våre elementer produseres i Norge og Sverige.

 

Vi tilbyr gratis tomtebefaring og rådgivning, og er alltid klare for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt

Håndverkstradisjon på moderne vis.

ENGASJEMENT.       TRYGGHET.       FLEKSIBILITET.       KVALITET.